Pagini

10/17/2014

Tarta cu Pere

Tarta cu pere pe care am facut-o a fost atat de buna incat nici nu am apucat sa gust din ea. Se pare ca deserturile cu fructe de toamna se termina cam repede.

Avem nevoie
Crusta:
*300 g faina
*150 g branza vaci/ smantana pentru gatit
*75ml ulei
*100 ml lapte
*1 plic praf copt


Se amesteca ingredientele pana obtinem o coca care nu se mai lipeste si o punem in tava. Eu am folosit o forma rotunda de silicon


Crema pentru tarta cu pere
*500 ml lapte
*1 ou
*4 linguri de zahar
*esenta vanilie
*4 linguri faina
*1 lingura unt

Se amesteca la foc mediu pana se obtine o crema groasa.

Avem nevoie de doua pere mari pe care le taiem felii si le punem peste crema.

Dam la copt 45 minute la 180 grade.





Pofta buna!
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu